B&B ’t Doktershuys

Uniek overnachten in een monumentaal herenhuis

‘s Morgens als een koning of koningin wakker worden

Binnen belandt u in een sfeer van Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid waar u kunt genieten van de authentieke sfeer die het herenhuis uitstraalt. 

Alle drie de luxe B&B kamers bevinden zich op de 1e etage. De kamers kenmerken zich door de mooie hoge plafonds met bijpassende sierlijsten. Iedere kamer heeft zijn eigen kenmerkende warme uitstraling waardoor u zich binnen no-time thuis zult voelen. De heerlijk ruime Swiss Sense bedden en de en-suite badkamer met luxe douche, wastafel en wc maken het gevoel van het ultieme genieten compleet!

Tevens is er op de 1e etage een gedeeld keukentje voor alle gasten, hier kunt u gebruik maken van een keukenblokje met spoelbak en mengkraan, magnetron, koelkast, volautomatische koffiemachine en een waterkoker. In deze ruimte kunt u gratis onbeperkt koffie en thee pakken.

Lunch Bij de Nonnen​

Lunchen in een voormalig klooster..

Bij de Nonnen is gevestigd in één van de oudste panden van de Molenstraat in hartje Zundert.

Vroeger een klooster, nu een Restaurant.

In de middag serveren we een lunchkaart met o.a. luxe broodjes en heerlijke salades! Liever een kopje koffie of een borrel inclusief bitterbal?

Wees welkom; we zijn graag de huiskamer van Zundert. 

Diner Bij de Nonnen

Proef en ervaar een heerlijk diner..

Vlak bij de grens van België staat een team van gepassioneerde professionals voor u klaar om u een fantastische culinaire beleving te bezorgen. Bij ons geen traditionele ‘losse’ gerechten, maar een eigentijdse ontdekkingstocht langs het beste wat de internationale keuken te bieden heeft.

U kiest de volgorde, u bepaalt het tempo, het is uw avond.

Arrangementen

Neem een kijkje bij onze arrangementen

WALKING DINNER

Onze Walking Dinner is een originele manier om uzelf en uw gasten te verrassen. Wij richten de ruimte zo in dat uw gasten zowel zitten als staand kunnen genieten van verfijnde gerechtjes van onze kaart.

HIGH WINE

.. voor de kenners & genieters. In een middagvullend programma maken we een reisje door onze wijn & menukaart!

HIGH TEA 2.0

.. een middagvullend programma met een geheel vernieuwde High Tea XL!

Hartelijk dank voor uw interesse!

Team Bij de Nonnen ziet u graag tijdens prettige, prachtige. sfeervolle en smaakvolle (feest)dagen!

KERST 2024

Al plannen voor Kerst 2024?

Beleef overhéérlijke feestdagen met ons gastronomisch Kerstmenu.

Reserveren Kerst 2024

Ook gasten met speciale dieetwensen bijvoorbeeld een glutenallergie, een lactose-intolerantie, diabetes, vegetarisch of andere dieetwensen kunnen heerlijk bij ons eten.

Geeft u alstublieft bij uw reservering aan waar wij rekening mee moeten houden. Op de avond zelf is dit niet meer mogelijk!