Ontdek Zundert

Welkom in Zundert, het geboortedorp Van Gogh, Bloemencorso en meer..

Zundert vierde onlangs haar 850ste bestaan, een dorp met een lange historie dus. Zundert is bekend als geboortedorp van Vincent van Gogh, in Achtmaal staan het atelier en vakantiehuis van het kunstenaarsechtpaar Henriette en Richard Roland Holst en Rijsbergen heeft een mooi Cultuurhistorisch Centrum waar de verschillende thema’s uit de geschiedenis van onze gemeente worden verbeeld.

Logo’s en vermeldingen

Wijnclub Zundert

De Zundertse Wijnclub is opgericht door fervente wijnproevers, op zoek naar nieuwe wijnen, kennis en kennismakingen!

Vincent van GoghHuis Zundert

Het Vincent van GoghHuis Zundert maakt deel uit van het Samenwerkingsverband Van Gogh Brabant.

Winter Wonderland

Kunst, cultuur, entertainment en deelname van verenigingen uit de gemeente Zundert vormen wederom de belangrijkste ingrediënten van het festijn. Weg te denken is het evenement bijna niet meer. Sterker nog: Winter Wonder Land is in de gehele grensstreek inmiddels een begrip.

Aardbeienfeesten 2022

Dit zeer gezellige evenement met een regionale uitstraling heeft ieder jaar weer volop leuks, lekkers en gezelligs te bieden voor jong en oud!

Zundert is Corso

Het corso van Zundert is het grootste corso van de wereld. Het is louter vrijwilligerswerk. Twintig buurtschappen strijden met elkaar om de mooiste wagen te bouwen, ter beoordeling van een vakkundige jury. En dat al meer dan tachtig jaar.