Menu

Geniet van onze kaarten

Alles gemaakt, op een ambachtelijke manier tot heerlijke gerechten.. dit met trots en liefde voor het vak.

GENIET!

Pieter van Agtmaal & Philip Nelemans

Team Bij de Nonnen

ZE ZIJN ER WEER! Mosselen bij Bij de Nonnen

Pannetje Mosselen

Ook los te bestellen naast onze a la carte kaart (naturel of gekookt in witte wijn)

Geniet!

U krijgt onze kaarten niet geopend?

Mail ons via onze contactbutton en wij sturen u deze graag toe!

Of kijk hieronder naar de mogelijkheden

Voorgerechten

RUNDERTARTAAR | Aardbei | dragon | amandel | sherry-azijn | sjalot | venkel

WIJTING | Rabarber | nori | dashi | koolrabi

MAISHOEN | Tijm | kerrie | bulgur | spitskool | XO | andijvie

MAKREEL | Citrus | groene thee | daikon | avocado | Hangop | komkommer | szechuanpeper

BOSPEEN | Gele curry | rozijnen | geitenkaas | kokos | couscous

CARPACCIO | Truffelmayonaise | rucola | Parmezaan | rode ui kappertjes | zongedroogde tomaat | pijnboompit

Soepen

ZUPPA DI POMODORI | Italiaanse kruiden | basilicum

VISSOEP | Bisque | diverse vissoorten | schaal & schelpdieren

SEIZOENSSOEP | Vraag het onze medewerkers

Hoofdgerechten

SCHOLFILET | Gamba | rettich | groene appel | hazelnoot bloemkool | kappertjes

LAM | Lamszadel | doperwt| groene asperge | daslook | knolselderij | lamsjus

ZOETE AARDAPPEL | Oosterse lak | broccoli | chilipeper | pompoen | Yoghurt-munt

SIMMENTALER RUND | Tournedos | aardappel | rode biet | blauwe bes | oregano

ROODBAARS | Tomaat | prei | gember | romanesco | ricotta | dragon

Desserts

PATISSIER SPECIAL | Signatuur van onze patissier Rodney van der List

BOSBES | Lavas | melk | bergamot

AARDBEI | Lavendel | honing | citroenverbena

KOFFIE BIJ DE NONNEN | Diverse ambachtelijke kleine zoetigheden van onze patissier

Kazen

EXCLUSIEVE KAZEN VAN HET KAASATTELIER | In samenwerking met Joost van Nijnatten hebben wij een fantastische selectie kazen voor u samengesteld!

3 kazen

5 kazen

7 kazen