Zomer in de Soep

Zomer in de soep

Iemand die dagelijks met zijn keukenteam bezig is om o.a. ambachtelijke soepen te bereiden is Pieter van Agtmaal, mede-eigenaar en Chef-kok van Restaurant Bij De Nonnen. Hij wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van een verfijnde klassieke Franse keuken! 🇫🇷

Voor ‘Zomer in de soep’ heeft hij met zijn team een verse Bisque van Hollandse garnalen bereid. Het is eigenlijk een hele klassieke bisque die Pieter bereidt met oer Hollandse garnalen en o.a. Franse cognac. Daarbij zit natuurlijk ook een vleugje Bij de Nonnen ..

🗣” Met onze opmerking ‘’eigen wijze’’ willen we graag ook een beetje advies geven aan iedereen die heerlijk thuis aan het koken is! Je hoeft niet hetzelfde willen doen als je buurvrouw of buurman. Het is veel leuker je eigen manier van koken te kiezen en er totaal andere producten aan toe te voegen.
Dit zien we momenteel ook in ons 4-gangen thuismenu; elk bordje dat op social media voorbij komt is een plaatje op een geheel andere wijze!” www.bijdenonnen.nl/menu-bij-de-nonnen/

Duimen dat je het soepje van Pieter krijgt morgen! 🤞

#zomerindesoep #Bisque #BijdeNonnen
#eigenwijze #wallofsoup

 — met Pieter van Agtmaal bij Bij de Nonnen.

 


➡️ Ook genieten van deze heerlijke soep?
Bestellen kan via het telefoonnummer
06 23 17 07 52.