Restaurant Bij de Nonnen

Welkom en VIER HET LEVEN!

Gevestigd in het hartje van Zundert. De naam zegt het al; 

Een onderdeel van een oud Nonnenklooster genaamd het St. Anna, een rijksmonument met een grote cultuurhistorische waarde voor de gemeente Zundert.

Zo fungeerde het gebouw in het verleden niet alleen als klooster maar was er ook een meisjesschool, weeshuis en internaat gevestigd.

De locatie ademt nog steeds de sfeer van het voormalig klooster uit, maar is voorzien van alle moderne faciliteiten. Door de knusse binnenpleintjes en sfeervolle terrassen is het St. Anna een open en toegankelijk gebied, wat geheel is omgetoverd tot één van de parels van het centrum van Zundert.


Door het unieke pand en de smakelijke gerechten is het dé perfecte plek voor een heerlijke:

 

LUNCH,

 

GLAS WIJN         of

 

 

 

NIEUW DESSERT Bij de Nonnen: Kokosmousse | limoengel | gekarameliseerde kokos ijs | riso venere met krokante quinoa | merengue van pandam

 

Daarnaast serveren we ook een DIGESTIEVENKAARTen een AFHAAL MENU met nog vele andere mogelijkheden.

 

Lees hier meer over alle mogelijkheden. Ook bent u altijd van harte welkom om onder genot van een kopje koffie uw wensen met ons te bespreken!

 

In deze roerige tijd durft u misschien niet bij ons binnen te komen… Maar gelukkig hoeft u de heerlijke gerechten van Bij de Nonnen niet te missen! Het keukenteam heeft voor u een leuk concept bedacht waarmee u zelf aan de slag kunt. Er is keuze tussen een smaakvol 4-gangen menu of onze losse voor- en hoofdgerechten.

 


Verse vanille mousse | watermeloen | aardbei | rode biet | rozen gel | granité


 

Bij beiden is het concept hetzelfde. Onze keukenbrigade heeft alle losse componenten voor u voorbereid en voorgegaard.
Met behulp van een beschrijving (+ foto’s op onze website en Facebook) van het eindresultaat kunt u zelf aan de slag om de maaltijd klaar te maken. Iedere week is er een nieuw 4-gangen menubox te bestellen. Klik hier voor het actuele menu.

 

Reserveer nu voor de maanden juni t/m december 2020:

 

Team Bij de Nonnen hoopt u snel in goede gezondheid te mogen ontvangen en weer heerlijk in de watten te kunnen leggen.
Wacht niet langer en reserveer snel via 
reserveren@bijdenonnen.nl of bel (tussen 11:00 uur  – 17:00 uur) naar het telefoonnummer
076 597 23 11 .

 

Op deze manier willen wij u kennis laten maken met onze keuken en blijven voorzien van onze gerechten!

 

Wilt u de restaurantbeleving thuis helemaal compleet maken? Bestel dan nu een van onze speciaal geselecteerde wijnen door onze wijnkenner Jordy Leemans. De wijnen vindt u onderaan deze pagina.

 

Maar gelukkig hoeft u ons niet veel langer meer te missen! De overheid heeft besloten dat wij per 1 juni 2020 onze deuren weer mogen openen. Dit vraagt van iedereen de nodige aanpassingen, ook van ons. Daarom zijn wij hard aan het werk om op 1 juni ‘corona-proef’ de deuren voor u weer te openen. Wilt u weten wat dit voor u inhoud? Lees ons protocol en kijk hier voor meer informatie en hoe u kunt reserveren.

 

Graag tot ziens!

 

Team Bij de Nonnen

 

 

 


Bij de Nonnen  |  Vier het leven!