Over Bij de Nonnen

Brasserie & Grand Café Bij de Nonnen is gevestigd in één van de oudste panden van de Molenstraat in hartje Zundert. Vroeger een klooster, nu een Brasserie & Grand café.

Bij de Nonnen wordt gegeten, gedronken, gekletst, geborreld, gefeest en soms ook getreurd, kortom; we zijn de huiskamer van Zundert. Op de begane grond is ons restaurant gedeelte; genieten van een a la carte of een 5 gangen Table d’hote diner of lekker borrelen met familie.

 

GEZOCHT

Wilt u weten hoe het er nu aan toe gaat in onze keuken, reserveer dan een tafeltje vlakbij de keuken, ook ideaal voor groepen tot 16 personen. Op de eerste etage, welke bereikbaar is met een lift, is onze vide; rondom de balustraden zijn er plaatsen met een mooi uitzicht over de zaak! Een stukje verder is ‘De Refter’, een zaal welke uitstekend geschikt is voor grotere gezelschappen, koffietafels, feestjes, vergaderingen etc. Voor partijen, evenementen en bruiloften wijken we uit naar de aangrenzende Annakapel.

O ja, u kunt bij ons ook gratis en zonder parkeerschijf parkeren; het straatje naast de Intertoys leidt naar de parkeerplaats.

5 jaar Bij de Nonnen

 


 Graag tot Bij de Nonnen!
Bij de Nonnen |  Vier het leven!2017_COE_Logos_all-black_translations_nl_NL