Nieuwe kaart Bij de Nonnen | Voorjaar

ZUNDERT – Voorjaar, het seizoen wanneer alles gaat groeien en bloeien..

Bij de Nonnen werken we graag met mooie seizoen producten. We koken dan ook graag met de seizoenen mee.

Met plezier laten wij u weten dat wij een gloednieuwe dinerkaart hebben!

Op onze nieuwe dinerkaart vindt u een aantal van onze favorieten, zoals coquille en Bavette, én een aantal nieuwe gerechten zoals Kalfssukade en Tarbotine.

Op de Foto?

TonijnNieuwe kaart Bij de Nonnen Livar

 

 

 

 

 

 

Voorgerecht tonijn; tempura van tonijn met Panna cotta van wasabi, yuzu mayonaise, teriyaki en gyoza van gamba…

Hoofdgerecht Livar; diversiteit van het Limburgs varken, zacht gegaarde buikspek, koontjes en filet. Seizoen groenten en rode-wijnjus met rozemarijn..

Meer van onze dinerkaart?  Nieuwe kaart Bij de Nonnen

Proeven?
reserveren@bijdenonnen.nl | 076 597 23 11


Tot Bij de Nonnen!
Bij de Nonnen |  Vier het leven!Logo-5 jarig bestaan - goud