NIEUWE dinerkaart Bij de Nonnen!

Nieuwe dinerkaart bij Restaurant Bij de Nonnen!

De keukenbrigade heeft wederom met mooie en bijzondere seizoensingrediënten de kaart afgestemd..
Hierbij is weer gezocht naar de beste kwaliteit van dit moment met o.a. wild!

Kom proeven!

Zoals gewoonlijk serveert Chef-kok Pieter van Agtmaal samen met Sous-Chef Wessel van Uden en de keukenbrigade hun(verrassings-)Table d’hôte menu en laten ze verschillende (Wild)klassiekers terugkomen..

Daarbij serveert de keuken nieuwe smaakvolle gerechten zoals een voorgerecht met tongschar of een hoofdgerecht met Wilde eend… maar ook pure en bekende gerechten zoals Zalm & Paling en Roodbaars!

Op onze kaart kan natuurlijk niet een special van onze Patissier Rodney van der List ontbreken en serveren we u graag zijn nieuwe creaties zoals een nagerecht met appeltaart en steranijs of Honing meloen met gember en koriander!

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Alles gemaakt, op een ambachtelijke manier tot heerlijke gerechten.. dit met trots en liefde voor het vak.

Proeven?

 

Vier het leven Bij de Nonnen!