KERST 2018 | Bij de Nonnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schilderen met smaken 2018

Dit jaar zijn we weer 1ste 2de kerstdag en kerstavond geopend. U mag weer een prachtig aangeklede zaak, warme sfeer en hier en daar een verrassing verwachten. Uiteraard serveren we dit jaar weer een Kerstmenu en gerechten van een kleinere dinerkaart, we gaan dit jaar Bij de Nonnen namelijk weer Schilderen met smaken!

Maandag 24 december, Kerstavond is Bij de Nonnen geopend voor kerstdiner vanaf 18:00 (in de middag open voor lunch).
Dinsdag 25 december, 1ste Kerstdag is Bij de Nonnen geopend vanaf 12:00 tot 16:00 voor Kerstdiner en vanaf 18:00 voor Kerstdiner.
& woensdag 26 december, 2de Kerstdag is Bij de Nonnen geopend vanaf 18:00 voor Kerstdiner.

 


Kerstdiner 2018

Ons Kerstmenu is het paradepaardje tijdens deze bijzondere dagen,  u kunt kiezen voor een 4, 5 of 6 gangen menu… maak de avond zolang u wilt. Kiest u liever van onze à la carte dinerkaart? Geen probleem, ook gerechten van onze kleine Kerstdinerkaart maken wij deze middagen en avonden. Reserveren kan al! Heeft u dieet wensen? Laat het ons vooraf weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.


 

We gaan dit jaar Bij de Nonnen schilderen met smaken en wel met ons;

“Gastronomisch KERSTMENU”.

Dit menu is zorgvuldig en met zorg samengesteld uit mooie en kleurrijke smaken, als het ware het ultieme smaakstuk van onze Chef Pieter van Agtmaal en zijn brigade!


4 gangen à 48,50 EUR
5 gangen à 57,50 EUR
6 gangen à 64,50 EUR
7 gangen à 71,50 EUR


Wijnarrangement 4 gangen à 20,50 EUR
Wijnarrangement 5 gangen à 25,50 EUR
Wijnarrangement 6 gangen à 29,50 EUR
Wijnarrangement 7 gangen à 34,50 EUR

 


Proeven?
reserveren@bijdenonnen.nl | 076 597 23 11


ZALIG ZUNDERT

ZALIG ZUNDERT – december, een uniek idee in een nieuw jasje Bij de Nonnen..

 

Bij de Nonnen brengt ondernemers en personeel bij elkaar.

 

Voor de 5e keer gaan wij weer op 2 winteravonden in december (woensdag 19 en donderdag 20 december) een personeels(kerstavond) organiseren.  Het (nieuwe) idee: een uniek en tastbaar kerstpakket samengesteld door Bij de Nonnen die u uw medewerkers op een ‘middag of avond’ bij Restaurant Bij de Nonnen of Proeftijd Bij Will en CO cadeau geeft met een lunch, diner of borrel!

In het pakket zitten Zundertse producten en waardebonnen. De avond kan worden ingekleurd door drankjes, winterse bites & lekkere beats, denk hierbij aan een borrel op onze eerste etage, of een winterse buiten BBQ..  u geeft de invulling. Wij maken graag een voorstel voor u!

 

U heeft al vragen of wilt al wat meer informatie? We kunnen u al het volgende antwoorden;

 


OP WELKE DAGEN EN TIJDSTIP KAN IK RESERVEREN?

Op woensdag 19 en donderdag 20 december bent u van harte welkom vanaf 18:00 uur, u zou kunnen komen dineren of borrelen en aansluitend de ZALIG ZUNDERT pakketten overhandigen of andersom.  Zou u graag voor een middag willen reserveren kan dat natuurlijk bij voldoende aanmeldingen en in overleg. Uiteraard bieden we de ZALIG ZUNDERT pakketten ook los aan voor 40,- EUR

STEL, WE WILLEN IETS ETEN, KAN DAT OOK? 

Uiteraard! Bij de Nonnen en Proeftijd Bij Will en CO draait alles om eten en drinken. Zoveel mensen, zoveel wensen, dus graag maken we een voorstel voor u. Denk hierbij aan een borrel met hapjes, een diner in ons restaurant, een walking dinner, stamppotten buffet of een winterse buiten BBQ op onze binnenplaats. U heeft keuze uit twee locaties Restaurant Bij de Nonnen of Proeftijd Bij Will en CO.

 

OKÉ, DIT KLINKT GOED, WE HEBBEN ER ZIN IN, WAAR KUNNEN WE RESERVEREN?

Via het reserveringsblok hiernaast, info@bijdenonnen.nl of nog beter; bel ons op het telefoonnummer: 076 597 23 11 om de details door te bespreken.

Graag tot horens!Vier Kerst Bij de Nonnen!Nonnen-logo-breed-Vakwerck
of Proeftijd Bij Will & CO.Logo-Proeftijd-Vakwerck-zwart