KERSTDAGEN Bij de Nonnen


 

We gaan dit jaar Bij de Nonnen weer schilderen met smaken en wel met ons; Voor de komende kerstdagen hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

“Gastronomisch KERSTMENU “Schilderen met smaken 2019” ”.

 

Dit menu is zorgvuldig en met zorg samengesteld uit mooie en kleurrijke smaken, als het ware het ultieme smaakstuk van onze Chef Pieter van Agtmaal en Sous-Chef Wessel van Uden met hun brigade!

 

4 gangen à 49,50 EUR
5 gangen à 59,50 EUR
6 gangen à 65,50 EUR
7 gangen à 73,50 EUR

Wijnarrangement 4 gangen à 21,50 EUR
Wijnarrangement 5 gangen à 26,50 EUR
Wijnarrangement 6 gangen à 29,50 EUR
Wijnarrangement 7 gangen à 35,50 EUR

 


SCHILDEREN MET SMAKEN 2019

 

MENU 7 GANGEN


GANG 1 
(Voorgerecht) vis

Geschroeide tonijn met | gele wortel en saffraan | gele cherrytomaatjes | rilette van  Noordzee krab | Madagascar peper | vadouvan | chardonnay azijn | sesam | vinaigrette | salty fingers

 

GANG 2 (Tussengerecht) vlees

Zacht gegaarde wildzwijn nek met | wildzwijn bout | witlofsoepje | beurre noisette | witlof girolles | mosterdzaad | pastinaak | hazelnoot | roggebrood | zilverui

 

GANG 5 (2de Tussengerecht) vis

Licht gebakken zwarte kabeljauw met | venkel | kervel | sushiazijn | limoen | groene kruiden | oester | knol

 

GANG 6 (3de Tussengerecht) vlees

Gyoza van buikspek en langoustine met | gebakken buikspek | langoustine | mayonaise | aardpeer | mango | kastanje champignons | aardpeer | macadamia | tahoon

 

GANG 3 (Hoofdgerecht) wild

Hertenrugfilet met | herten sucade | schorseneren | spruitjes | spek | ui | rode biet | pommes dauphine | kruidkoek | stoofpeer | thee | bittere chocolade | bloedworst

 

GANG 7  (Kazen) kaas

Kaasbordje met 3 verschillende kazen naturel en een bewerking

 

GANG 4 (Dessert) nagerecht

Taartje van chocolade met | bergamot | pectine | peer | pecannoot | kapsel | amandel