Sluitingsdagen | Bij de Nonnen

ZUNDERT – Bij de Nonnen gesloten op data in december.

 

Bij de Nonnen is in verband met de komende drukke ZALIG ZUNDERT en Kerstdagen op maandag 17 december gesloten en op dinsdag 18 december vanaf 18:00 geopend!

We hebben met de kerstdagen eventueel nog plek op maandag 24 december, Kerstavond (geopend voor het kerstdiner vanaf 18:00).
(in de middag open voor lunch).

Dinsdag 25 december, 1ste Kerstdag is Bij de Nonnen in de avond VOLGEBOEKT.
Ook zijn we deze dag geopend vanaf 12:00 tot 16:00 voor het Kerstdiner, hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Woensdag 26 december, 2de Kerstdag is Bij de Nonnen geopend vanaf 18:00 voor het Kerstdiner, hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar!

 

Voor de 5e keer gaan wij weer op 2 winteravonden in december (woensdag 19 en donderdag 20 december) een personeels(kerstavond) organiseren.  Het (nieuwe) idee: een uniek en tastbaar kerstpakket samengesteld door Bij de Nonnen die u uw medewerkers op een ‘middag of avond’ bij Restaurant Bij de Nonnen of Proeftijd Bij Will en CO cadeau geeft met een lunch, diner of borrel!

In het pakket zitten Zundertse producten en waardebonnen. De avond kan worden ingekleurd door drankjes, winterse bites & lekkere beats, denk hierbij aan een borrel op onze eerste etage, of een winterse buiten BBQ..  u geeft de invulling. Wij maken graag een voorstel voor u!

 

U heeft al vragen of wilt al wat meer informatie? We kunnen u al het volgende antwoorden;


OP WELKE DAGEN EN TIJDSTIP KAN IK RESERVEREN?

Op woensdag 19 en donderdag 20 december bent u van harte welkom vanaf 18:00 uur, u zou kunnen komen dineren of borrelen en aansluitend de ZALIG ZUNDERT pakketten overhandigen of andersom.  Zou u graag voor een middag willen reserveren kan dat natuurlijk bij voldoende aanmeldingen en in overleg. Uiteraard bieden we de ZALIG ZUNDERT pakketten ook los aan voor 40,- EUR

STEL, WE WILLEN IETS ETEN, KAN DAT OOK? 

Uiteraard! Bij de Nonnen en Proeftijd Bij Will en CO draait alles om eten en drinken. Zoveel mensen, zoveel wensen, dus graag maken we een voorstel voor u. Denk hierbij aan een borrel met hapjes, een diner in ons restaurant, een walking dinner, stamppotten buffet of een winterse buiten BBQ op onze binnenplaats. U heeft keuze uit twee locaties Restaurant Bij de Nonnen of Proeftijd Bij Will en CO.

OKÉ, DIT KLINKT GOED, WE HEBBEN ER ZIN IN, WAAR KUNNEN WE RESERVEREN?

Via het reserveringsblok hiernaast, info@bijdenonnen.nl of nog beter; bel ons op het telefoonnummer: 076 597 23 11 om de details door te bespreken.

Graag tot horens!


Vier Kerst Bij de Nonnen!Nonnen-logo-breed-Vakwerck
of Proeftijd Bij Will & CO.Logo-Proeftijd-Vakwerck-zwart