Feest & Trouwen

Bij de Nonnen is veel mogelijk, ook voor grotere gezelschappen. Wij doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen,  of het nu gaat om feesten, trouwen of rouwen. Onze zaal ‘De Refter” is perfect geschikt voor groepen tussen de 20 en 70 personen. Private dinners, walking dinner,  baby borrel, verjaardagen, huwelijken, personeelsfeesten, familie bijeenkomsten of jubileums.. Bij de Nonnen!

 

 

Het diner hoort op jullie feest / huwelijk helemaal op jullie wensen afgestemd te zijn.
En met een mooie vermelding van onze certificaat van uitmuntendheid en de selectie tot de INSIDER top 2019 kunnen jullie uitgaan van een geweldige culinaire beleving bij Restaurant Bij de Nonnen. Van lunch tot walking dinner, wij luisteren graag naar jullie wensen!

 

 

Grotere bijeenkomsten of uw evenement op het netvlies branden?
De aangrenzende Annakapel biedt dé unieke locatie van Zundert. Wie er binnen treedt, wordt geraakt door de sfeer van nostalgie en rust. Een prachtige ruimte voor presentaties, concerten, recepties, maar ook uitvaarten en condoleances.

 

Meer informatie? Mail ons via info@bijdenonnen.nl en we sturen u graag een vrijblijvende offerte toe!
Liever gelijk binnen lopen? Dat kan! Vraag naar Jordy Leemans of Philip Nelemans, zij verzorgen u graag een kopje koffie en wellicht de nodige toelichting en/of verdere informatie.

 

Wist u dat de Annakapel sinds 1 augustus 2013 een officiële trouwlocatie is?
De historische sfeer van de kapel maakt van iedere ceremonie een onvergetelijke en intieme gebeurtenis.
Het is mogelijk om uw bruiloft helemaal zelf vorm te geven.. het is uw dag!

Taart

 

 


Graag tot Bij de Nonnen!
Bij de Nonnen |  Vier het leven!Nonnen-logo-breed-Vakwerck