Eten & Drinken


Wildkaart2017_COE_Logos_all-black_translations_nl_NLHerstbock

 


 



			

							
				

Zuppa di Pomodori | € 6,50

Grove Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en croutons

Seizoenssoep | € 7,50

Vraag het onze medewerkers, kan ook vegetarisch.

Wildbouillon | € 8,50

Met wildgarnituur.

Vissoep | € 8,50

Op basis van bisque gevuld met vis en schaal en schelpdieren.

Carpaccio | € 12,50

met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, Parmezaan en pijnboompitjes

Loempia | € 10,50

Loempia van pompoen en geitenbrie met paddenstoelen, minibietjes en shiitake.

Wildplank | € 15,50

Plank met Clubje van gerookte gans, macaron van biet en eendenlever, Paté brûlée van konijn, herten rosbief met appel en witlof, seizoensoepje en een wildbitterbal.

Ibericoham | € 11,50

Pata Negra met buikspek, crème brûlée van geitenkaas, tomaat en gemarineerde paddenstoelen.

Coquille | € 13,50

Dungesneden rauwe coquille met bloemkool crème, limoen crème fraîche, aardappelkaantjes en gerookte noten.

Zalm | € 12,50

Tempura van zalm met panna cotta van wasabi , yuzu mayonaise en Teriyaki.

Rouleau van kwartel| € 14,50

Chorizo kruim, gemarineerde vijgen, mayonaise en sponge cake van cèpes.