Eten & Drinken


Wildkaart2017_COE_Logos_all-black_translations_nl_NLHerstbock

 


 



			

							
				

Simmentaler Rund | € 28,50

Tournedos met een kroketje van sukade en boerenkool, wintergroenten en saus naar keuze:
pepersaus of truffel- paddestoelenjus.

Bavette | € 24,50

Gemarineerde runderbavette van de grill met chimichurri en rode-wijnjus.

Hert | € 27,50

Hertenrugfilet met rendang van hert, kweepeer, wintergroenten en jus van steranijs en tonkaboon.

Wilde eend | € 23,50

Filet en boutje van wilde eend met gezouten karamel, eendenleverkrul, tarte tatin van witlof en jus van de eend.

Heilbot | € 23,50

Filet van de heilbot met persilade, scampirol, groene groenten en beurre blanc saus.

Zeetong | € 31,50

+/- 350 gram, op de graat in roomboter gebakken met vongole, gerookte mousseline en remoulade.

Cannelloni | € 19,50

Gevuld met tomaat, mozzarella, paddenstoelen en geserveerd met gegrilde king boleet en antiboise.