Eten & Drinken


Wildkaart2017_COE_Logos_all-black_translations_nl_NLHerstbock

 


 



			

							
				

Chocolade | € 9,50

Warme chocolade moelleux met bosvruchten parfait en gemarineerde bosvruchten.

Pain Perdu | € 9,50

Broodpudding met ijs van boerenjongens, sabayon en structuren van sinaasappelappel.

Crème Brûlée | € 8,50

bereid met vanille, steranijs en tonkabonen. Met kaneelijs en bananencake.

Tiramisu | € 9,50

Met karamelijs en warme tarte tatin.

Kazen | € 12,50

5 soorten kaas, trappistenstroop en gemarineerde peer

TIP!: combineer met Pedro Ximénez Sherry

 

Coupe Sorbet | € 6,50

Diverse soorten sorbet ijs

Coupe Dame Blanche | € 6,50

Vanille-ijs en chocolade

Coupe Aardbei | € 6,50

Vanille-ijs met Zundertse Aardbeien