Arrangementen

Bij de NonnenBij de Nonnen is veel mogelijk, ook voor grotere gezelschappen. Wij doen er alles aan u een onvergetelijke dag te bezorgen,  of het nu gaat om feesten, trouwen of rouwen. Onze zaal ‘De Refter” is perfect geschikt voor groepen tussen de 20 en 70 personen. Private dinners, walking dinner,  baby borrel, verjaardagen, huwelijken, personeelsfeesten, familie bijeenkomsten of jubileums.. Bij de Nonnen!

Grotere bijeenkomsten of uw evenement op het netvlies branden? De aangrenzende Annakapel biedt dé unieke locatie van Zundert. Wie er binnen treedt, wordt geraakt door de sfeer van nostalgie en rust. Een prachtige ruimte voor presentaties, concerten, recepties, maar ook uitvaarten en condoleances.

Wist u dat de Annakapel sinds 1 augustus 2013 een officiële trouwlocatie is? de historische sfeer van de kapel maakt van iedere ceremonie een onvergetelijke en intieme gebeurtenis. Het is mogelijk om uw bruiloft helemaal zelf vorm te geven.. het is uw dag!


 

Reserveer tijdig voor onze arrangementen via het reserveringsblok aan uw rechterzijde of bel ons op 076 597 23 11

 

Vier het leven!
 |  Bij de Nonnen | Molenstraat 11 | 4881 CP ZUNDERT | reserveren@bijdenonnen.nl

High Tea (XL)

Onze High Tea is een klassieke high tea, bestaande uit 3 gangen, een middagvullend programma dus. Startend met zoetigheden, daarna hartigheden zoals tramezinni met carpaccio, zalm, garnalencocktailtje en kip-truffelpastei’tje. Als afsluiter serveren we een klein dessertje. Dit alles in combinatie met de lekkerste thee soorten uit onze ‘Bazar’-doos.

» Lees verder

High Wine

voor de kenners & genieters. In een middagvullend programma maken we een reisje door onze wijn & menukaart; 5 TOP wijnen gecombineerd met 5 fijne gerechtjes van het seizoen. Van het frisse Nieuw Zeeland (Wild Rock) naar het zwaardere Frankrijk (Laroche Pinot Noir) en heel veel daartussen.

» Lees verder

Walking Dinner

Ons Walking Dinner is een originele manier om uzelf en uw gasten te verrassen. Wij richten de ruimte zo in dat uw gasten zowel zitten als staand kunnen genieten van verfijnde gerechtjes van onze kaart, geserveerd op kleinere bordjes en schaaltjes.

» Lees verder